آنزیم ها
چهارشنبه, ۲ بهمن ۱۳۹۸، ۰۱:۵۰ ب.ظ
ویژگی های آنزیم ها
انزیم ها اختصاصی عمل میکنند و در طی واکنش ها مصرف نمیشوند و میتواند بعداز انجام واکنش به حالت اولیه برگردند.
آنزیم ها زمان رسیدن به تعادل را افزایش می دهند و تاثیری بروی ویژگی های ترمودینامیکی ندارند.
آنزیم ها از طریق کاهش انرژی فعال سازی سبب افزایش سرعت واکنش میشوند. و در دما و PH بهینه فعالیت میکنند، در تب بالا آنزیم ها غیرفعال میشوند.
واکنش های آنزیمی دو طرفه هستند ولی برخی از واکنش ها در داخل بدن عملا یک طرفه عمل میکنند.
۹۸/۱۱/۰۲